Свързани новини

08.01.2020 09:18

Марадона взе футболист на Лудогорец

Видян 918 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Освободеният вратар от Лудогорец Хорхе Емануел Броун постигна договорка с водения от иконата на световния футбол Диего Армандо Марадона клуб – Химнасия и Есгрима.


 


Подписът на 33-годишния футболист с клуба дойде веднага, след като преминаха медицинските му прегледи, а разговорите между него и антуража му с Химнасия продължиха в последните няколко дни. Иначе, договорът на аржентинския вратар с разградските "орли" бе разтрогнат по взаимно съгласие след края на първата част от сезона 2019/20 в Лигата, предава Gong.bg..


Така Броун се явява четвъртият нов футболист, откакто Марадона пое тима след пристигането на Харинсон Мансила, Жонатан Агудело и Матиас Перес Гарсия. Медиите в Аржентина твърдят, че Дон Диего силно желае да вземе централен защитник и нападател, но към момента спортното ръководство не е разкрило имената на набелязаните такива.


След изиграването на 16 мача в аржентинската Суперлига, Химнасия е 21-и от 24 тима с 14 пункта, а договорът на Марадона с клуба изтича през юни 2020-а година. В своята кариера като футболист на Лудогорец Разград Броун изигра 40 мача, 20 от които бяха със „суха мрежа”.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…