Свързани новини

06.01.2020 09:47

Бербатов призова за промяна в българския футбол

Видян 1417 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият национал на България Димитър Бербатов намекна, че все още не се чувства достатъчно подготвен, за да стане шеф на БФС. Името му често е спрягано сред потенциалните кандидати за нов президент на родната ни централа, но до този момент отхвърля твърденията, предава Sportlive.bg.


 


"Ако беше толкова лесно управлението щеше да е супер, но не е. Никой не е готов за такова нещо. Само безотговорен човек, може да каже, че е напълно готов. Времето за промяна е дошло. Трябва да се подходи към новото, модерното, младото. Идва конгрес. Тепърва ще се изяснява кои са желаещите. Това не е лесно, ако смениш един човек, а другите останат не сменяш нищо. Трябва цялостна концепция", сподели Бербатов след церемонията "Футболист на годината".


 


"Собствениците на клубове трябва да искат променя. Мислим съм и мисля за доброто на българския футбол. Когато си пусна телевизора искам да се радвам. Да гледам терени, инфраструктура, публика и т.н. Всички тези неща са много трудно поправими, защото нивото им в момента не е добро, но има време да започнат да се оправят. Далеч сме от много държави", каза Бербатов, който е рекордьор за наградата Футболист на България със 7 първи места в анкетата.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион