Свързани новини

30.12.2019 16:12

Великите спортни моменти на 2019 г.

Видян 1728 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ливърпул" написа нова страница от великата си историята, след като направи невероятен обрат срещу Барселона в полуфиналния мач реванш от Шампионската лига на „Анфийлд“. Мърсисайдци спечелиха с 4:0 и си гарантираха участие на финала на турнира, който се игра на  „Уанда Метрополитано“ и те по-късно спечелиха, побеждавайки "Тотнъм Хотспър" с 2:0.


 


Финал за историята. Новак Джокович триумфира на турнира „Уимбълдън” след инфарктен двубой срещу Роджър Федерер. Швейцарецът беше на крачка да реши мача в своя полза, когато само една точка го делеше от спечелване на трофея.


 


НЕВЕРОЯТНО! Анди Руис унищожи Антъни Джошуа. Нещо на пръв поглед невероятно се случи в професионалния бокс. Анди Руис-младши, соченият за пълен аутсайдер 121-килограмов боксьор, победи Антъни Джошуа с нокаут в 7-ия рунд. Срещата се проведе в „Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк.


 


Великан! Хищният лъв Гришо разкъса великия Федерер. В спора за място на финалната четворка първата ракета на България записа ако не най-голямата победа в кариерата си, то със сигурност една от най-знаменитите си срещу може би най-великия тенисист в историята Роджър Федерер. След епична над тричасова битка Гришо взе първия си успех над носителя на 20 титли от Големия шлем след 3:6, 6:4, 3:6, 6:4, 6:2.


 


Новак Джокович имаше удоволствието да вдигне купата на турнир от големия шлем за 16-ти път. Водят го Рафаел Надал с 18 и Роджър Федерер с 20 титли.


 


За своите 38 години, Федерер беше на косъм да се превърне в най-възрастния играч, печелил някога турнир от Големия шлем. Вместо това вписа името си в друг рекорд - за най-дълго продължил финал на „Уимбълдън”- цели 4 часа и 47 минути.


 


Предишния рекорд държеше финалът през 2008-ма, когато след 4 часа и 48 минути игра, Федерер отново загуби от Рафаел Надал. 297 минути двубой, в който имаше от всичко по много. Но само един, който си тръгва като победител.


 


Aнди Руис детронира Антъни Джошуа като световен шампион в професионалния бокс в тежка категория. Мексиканецът нокаутира своя съперник в 7-ия рунд на мача в "Медисън Скуеър Гардън".


 


Източник: Nova TV


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Тошко Йорданов

ГЕРБ оставиха ППДБ да си играят на юристи: Тошко Йорданов

 „Изборът на служебен премиер беше една ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а