Свързани новини

23.12.2019 10:52

Лампард спечели треньорския дуел с Моуриньо

Видян 2508 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Челси тресна с 2:0 Тотнъм и записа важна победа в битката за място в Топ 4 на Англия. С този успех "сините" от Лондон се утвърдиха заветното четвърто място с 32 точки, докато "шпорите" са едва седми с 26 пункта.


 


Срещата бе специална за Жозе Моуриньо, който се изправи срещу бившия си отбор, с който постигна най-големите си успехи на Острова. И двете попадения за гостите в мача заби Вилиан (12 и 45-ата от дузпа).


 


Трябва да се отбележи, че Тотнъм игра в намален състав след 62-ата минута, когато с директен червен картон бе изгонен Сон, предава Gol.bg.


 


Домакините имаха възможност да се завърнат сред най-добрите в Англия, но бяха тотално надиграни от гостите си, които отново са на победния път, след като бяха регистрирали няколко загуби.


 


Срещата започна здраво с атаки и към двете врати. "Сините" обаче по-добре напипаха ритъма на играта и успяха да овладеят средата на терена, като постепенно натиснаха домакините пред наказателното им поле.


 


Така се стигна до 12-ата минута, когато Вилиан финтира Орие и с красив удар прати топката в мрежата на Тотнъм за 0:1.


 


Страхотно начало на мача, като веднага след това попадение момчетата на Жозе Моуриньо се вдигнаха да изравняват, но бързо бяха укротени от "сините".


 


Челси отново вдигна оборотите и създаде няколко отлични възможности, но последователно Ейбрахам и Маунт не успяха да вкарат. Определено гостите бяха господари на терена и правеха каквото си пожелаят.


 


Играчите на Тотнъм от своя страна трудно връзваха три точни паса и така и не успяваха да стигнат до чисто голово положение.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби