17.12.2019 12:12

Ани Владимирова се включи в спортен празник

Видян 1141 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В откритата тренировка на спортен клуб „Ипон“ в малката зала на „Арена Армеец“ в София се проведе лекция на тема „Превенция на агресията при децата“ от специалисти. В груповото мероприятие взеха участие всички деца от спортния клуб, както и техните родители, които тренираха наравно с подрастващите каратеки. По време на ежегодното събитие, Ани Владимирова заедно със своя партньор от „LabAbility“ Радослава Борисова, изнесоха лекция и направиха демонстрация с помощта на децата. Импровизираната открита тренировка бе водена от основателят на „Ипон“ и президент на Българска Федерация Шотокан Карате-До – Сенсей Александър Славков /5 Дан/, както и от инструкторите на спортния клуб. След тренировката няколко от по-опитните каратеки - членове на СК „Ипон“, направиха впечатляваща кумите-демонстрация, с което обраха бурните аплодисменти на ентусиазираните малчугани и техните родители.


 Президентът Сенсей Славков използва случая да обяви и награди публично Светислав Иванов и Иван Лозанов, които са тазгодишните стипендианти. Спортен клуб „Ипон“ има традиция всяка година да избира двама от най-перспективните си спортиси и да ги награждава със специална стипендия, която има за цел да ги подкрепи, както духовно така и финансово. В края на събитието пред всички родители и гости бе проведен и изпит за 9-то, 8-мо и 7-мо кю. „Участието в откритата тренировка на „LabAbility“  е част от съвместен проект започнал още през октомври, благодарение на който се осъществиха общо три мероприятия. Идеята е да се видят резулатите в края на годината. Искаме да предразположим децата и родителите им да мислят, да осъзнават нещата, които правят и какви психологически последствия имат. Смятам, че всичко, което се съобщи и показа, бе полезно за родителите и разбира се, за възпитанието на техните наследници“ – коментира Александър Славков.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще