Свързани новини

09.12.2019 13:40

Шествия на фенове за реванша Топалски-Илиев

Видян 1331 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нещо невиждано ще се случи в бойните спортове в България. Предстоящият реванш между кикбоксьорите Деян Топалски и Даниел Илиев така нажежи страстите и очакванията, че за първи път ще има организирани шествия на фенове преди битката им.


Двамата ще се изправят един срещу друг на ринга на 20-ти декември в столичната зала „Универсиада“ като част от програмата на 33-то издание на британския промоутър Muay Thai Grand Prix (MTGP), предава Boec.bg.


Двубоят им по правилата на К1 ще бъде главна среща и ще се проведе в пет рунда.


Още от обявяването на реванша настана истерия сред поддръжници на двамата български бойци. Освен че са сред водещите ни имена в този спорт, интригата около тази среща е и на друго основа – ЦСКА срещу „Левски“. Илиев от години е част от Сектор Б и на всяка своя среща се радва на огромна подкрепа от страна на „сините“ привърженици. Топалски пък показва пристрастия към ЦСКА и за предстоящата среща от различни „червени“ фракции му обещават помощта си от трибуните.


Билети за галата започнаха да се разпродават от първата минута, в която бяха пуснати в продажба. Очаква се пълна зала, като този път в зала „Универсиада“ ще бъде пусната и допълнителната трибуна.


От фенклубовете вече обявиха, че ще имат организирано придвижване до залата в деня на събитието. Както традиционно се прави преди футболните дербита между „сини“ и „червени“, така и сега маршрутите им ще бъдат разминати, за да не се стига до инциденти. Организаторите ще осигурят и отделни входове за двете агитки, а охраната се очаква да бъде много сериозна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на стрес


Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на