Свързани новини

27.11.2019 09:10

Нощта на Скоковете на 14-ти декември в Арена Армеец

Видян 1296 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България отново ще е домакин на финалите на световното първенство по мотоциклетизъм фрийстал след 3-годишно прекъсване. На 14-ти декември 2019 г. грандиозното шоу "Нощта на скоковете" ще се проведе в столичната зала "Арена Армеец". Досега страната ни е била домакин на тези атрактивни финали общо 6 пъти, като е печелила признанието за най-добър организатор в света в три от тях - през 2012, 2013 и 2015 година. Това е и единственият старт от световно първенство, на които България ще е домакин тази година.


Люк Акерман е не само най-младият германец, изпълнил задно превъртане с мотор, но е и сред най-обещаващите изгряващи таланти във FMX спорта, за който се очаква бляскаво бъдеще. Роден на 6-ти януари 1998г. в Мюлхаузен, Германия, на 21 години Люк има зад гърба си титли като "най-младият мотоциклетист на всички времена направил двоен back flip", "най-доброто някога финиширане на немски състезател в Red Bull X-Fighters", когато през 2014-та става 4-ти. 2018-та година Люк Акерман е и най-младият FIM Eвропейски FMX Шампион в "Нощта на Скоковете".


Карането на мотоциклети е в кръвта на фамилия Ребо от поколения. Следващ семейната традиция, Матю Ребо се качва на мотоциклет още на 4 години. Вроденият му талант го прави успешен пистов състезател, но страстта му към фрийстайл мотокрос трикове и превъртания е определяща в кариерния му път. През 2008 година става шампион на престижното състезание Red Bull X-Fighters в Мексико. През 2011 претърпява инцидент и остава извън сезона за цяла година, но оттогава Мат наваксва изгубеното време като ни изненадва все повече.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби