Свързани новини

23.11.2019 10:31

Нов вариант за мач на Кобрата

Видян 2444 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изненадващ вариант за следващ мач на Кубрат Пулев се обсъжда вече, съобщи Дийн Бърман, уважаван специализиран в бокса журналист зад Океана.


 


В сайта boxingnews24 той съобщава новината, че се работи по уговарянето на мач на Пулев с Адам Ковнацки, който да е на 22 февруари 2020 г., предава Dir.bg.


 


Според информацията, идеята е боят да е като част от галавечерта, която ще завърши с мегаспектакъла Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри II - реванш, чакан с огромен интерес след зрелището между двамата миналата година.


 


Този мач е почти сигурен за въпросната дата през февруари, като арената ще е или Лас Вегас, или "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.


 


Ковнацки е непобеден - 20 успеха в 20 боя, на 30 години, и веднага след Кобрата в ранглистата на Световната боксова федерация (IBF). Вариантът той да се изправи срещу Пулев за титлата е реален, особено ако Антъни Джошуа победи на 7 декември Анди Руис в техния реванш.


 


Очаква се британецът да оваканти титлата и да не се бие с нито един от претендентите в тази версия. Идеята на хората около Ей Джей е следващият му бой, ако си върне поясите от Руис, да е срещу Олександър Усик във версия WBO.


 


Ситуацията е такава, че трябва предварително да се обсъдят вариантите, за да не се чака изход от мача Джошуа - Руис, съобщава Бърман. Агенцията Top Rank, с която работи от година Пулев, иска да е наясно с всички възможности и да не губи време по пътя към мач за световната титла.


 


Още в неделя сутрин такива сметки може да останат само на теория, ако Уайлдър не успее да бие Луис Ортис. Но при негова победа, пътят е чист за реванша му с Фюри


 


Ще се чака и супермачът в Риад на Джошуа и Руис, а после и решението на победителя за защита на титлата в IBF. Там претендент №1 е Пулев.


 


Ковнацки изглежда сериозен противник, въпреки че не се е изправял срещу наистина топ боксьор в кариерата си. Последните му две победи бяха над Крис Арелоа и Жералд Уошингтън, които не са част от елита в категорията.


 


Същото може да се каже и за последните двама противници на Пулев - Богдан Дину и Райдел Букър.


 


Снимка: БТА




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

MotoGP

Собственикът на Формула 1 иска да придобие MotoGP

Собственикът на Формула 1 Либърти медия ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на