Свързани новини

22.11.2019 13:41

Тервел Пулев: Излизам срещу силен боксьор

Видян 1800 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Носителят на пояса на Европейския съюз в полутежка категория Тервел Пулев очаква с огромно нетърпение предстоящия си мач с амбициозния американец Дешон Уебстър.


Двамата ще изляза един срещу на 14 декември в 12-рундов бой, който ще бъде главното събитие на галавечерта в зала "Колодрума" в Пловдив. Залогът е престижната интернационална титла на WBA.  
 

"Ще имам нелеката задача да играя срещу силен боксьор, който идва от боксова нация като САЩ. Знам, че Уебстър има 1-2 загуби, играе си обаче цели мачовете. Не е Journeyman, напротив младо момче е - 91-ви набор. Надявам се да си свършим работата в тренировките и да съм подготвен да изиграя 12 рунда на макс. От статистиката се вижда, че е добър боксьор, а от видеата, че прави контри.


Трябва да сме на 100% готови. Мачовете ми вървят във възходяща посока, изправям се срещу все по-трудни съперници и мисля, че този ще е най-трудният", сподели Тервел на специална пресконференция днес, предава Topsport.bg.  
 

"По-различно е да си гвоздеят на едно събитие, защото всеки се интересува от този мач най-много. Избрахме Пловдив за домакин на галата, защото всичко се случва в София.


Направихме предния мач (б.р. победа срещу Мич Уилямс) с цел да вляза на ринга след дългата пауза заради контузията. След това продължихме с физическа подготовка, а сега ми предстоят спаринги, което е есенцията на бокса. После ще поддържам добро ниво с Михаил Таков. С него се работи много лесно, защото е много опитен и спокоен.  Когато трябва да направя нещо, той ми го обяснява много елегантно и знае как да използва моите качества. С много малко усилие, постигаме повече поради това, че той е опитен и е един от най-добрите треньори в България", каза още по-малкият от братя Пулеви.


 


Снимка:  Sportal.bg




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в молитви


Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в