21.11.2019 09:34

Собственикът на Efbet: ЦСКА 1948 е сред 5-те най-популярни отбора в България

Видян 1461 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Един от собствениците на букмейкърската къща Efbet Цветомир Найденов направи изключително нелепо изказване поставяйки щедро спонсорирания от него клуб ЦСКА 1948 сред 5-те най-популярни отбори в България. Клубът бе създаден като алтернатива на тима на Гриша Ганчев, който играе в елитния ни шампионат.  Съвсем малка част от феновете на червените, които не бяха съгласни с политиката, водена от собственика на елитния  ЦСКА, създадоха ЦСКА 1948, започвайки от най-ниските нива на  футбола ни. Въпреки това, новият клуб не получи подкрепата на червените фенове, които застанаха твърдо зад Гриша Ганчев, особено след като той плати 8 милиона лева за емблемата и активите на ЦСКА.


Алтернативният ЦСКА така и не успя да спечели любовта на привържениците, въпреки огромния бюджет отпускан от реалните собственици на тима – босовете на Efbet. Както 19’ вече Ви разказа те пък са обект на множество проверки и разследвания  в България и няколко други европейски страни във връзка с подозрения за пране на пари и укриване на данъци, както и куп други законови нарушения, за който вече Ви разказахме.



"Хареса ми идеята на привържениците при създаването на проекта през 2016 г. Посетих няколко мача и ми хареса емоцията, което повлия за решението ми да инвестирам в този клуб. Той ни предлага необходимия рекламен ефект за компанията. По принцип не е хубаво да се подхожда емоционално към бизнеса. Не може обаче и само с прагматизъм, трябва и известна емоция. Според мен отборът е в Топ 5 по популярност и по този начин си рекламираме добре марката. Има своите шансове за влизане в елита", каза  Цветомир Найденов пред Гонг.


Любопитен е фактът, че средната посещаемост на домакинските срещи на ЦСКА 1948 е под 200 души, въпреки че тимът претендира да е автентичен наследник на армейския клуб и да играе своите срещи на националния стадион Васил Левски, чийто наем е 30 000 лева на мач.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева