Свързани новини

19.11.2019 11:01

Кралев: Следим внимателно процесите във волейболната федерация

Видян 1895 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев сподели, че ММС внимателно следи процесите, протичащи в българския волейбол.


„Във връзка с откритото писмо на Инициативния комитет за промени в българския волейбол, което получих днес, съм категоричен, че ММС ще вземе мерки да не бъде допуснат какъвто и да било натиск към спортните клубове от страна на администрацията на БФВ. Ние наблюдаваме особено внимателно процесите, които протичат във волейболната федерация. Задължение на министерството е да следи за нормалното насрочване и протичане на Общо събрание. Изборът на ново  ръководство трябва да бъде демократичен и в съгласие със закона, като се осигури и гарантира равен шанс за провеждане на предизборна кампания на всички кандидати. За всеки случай на оказван натиск върху клубовете от страна на администрацията  на централата на федерацията, моля всички клубове да сезират директно ММС”, написа в официалния си профил във Фейсбук спортния министър.


Припомняме,  че част от водещите волейболни клубове у нас създадоха инициативен комитет, целящ да бъде сменено сегашното ръководство на българската федерация по волейбол. От него в понеделник обявиха, че БФВ е започнала да оказва натиск към волейболните клубове в страната.


Федерацията ни от своя страна заяви, че това са голословни твърдения, хвърлени в публичното пространство, без да са подплатени с нито едно доказателство и нито един конкретен пример. Те очевидно целят да нагнетяват напрежение във волейболната общественост. От БФВ, също като министъра, но след него, призоваха всеки клуб, върху който е оказван натиск, да сигнализира прокуратурата.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали