Свързани новини

14.11.2019 18:21

Беретини спря серията на Тийм

Видян 1475 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Матео Беретини вече бе загубил шансове за продължаване към полуфиналите, но срещу Доминик Тийм успя да запише дебютната си победа в Лондон, като по този начин се превърна в първия италианец с успех на Nitto ATP Finals. Световният №8 се наложи със 7-6(3) 6-3.


 


Играейки без напрежение и очаквания, Беретини показа най-добрия си тенис, като на няколко пъти демонстрира феноменална защита и минаващи удари от много трудни позиции, предава TennisKafe.com.


 


Матео бе много убедителен на начален удар с близо 90% успеваемост на първи сервис, като същевременно се възползваше добре от възможностите си от посрещане.


 


Същевременно Тийм също можеше да намали темпото, тъй като вече се бе класирал за финалната четворка след победите над Роджър Федерер и Новак Джокович. За неубедителното му представяне допринесе и настинка, която стана видна още от честото му кашляне на загрявката.


 


Все пак първата част бе много оспорвана. Беретини поведе с пробив за 5-4, но видяхме бърз рибрейк и всичко трябваше да се реши в тайбрек. В него италианецът поведе с 4-0 и този път нямаше време за обрат – 7-6(3).


 


Във втория сет при 3-2 Матео стигна до нова възможност да пробие, след като изпълни възхитителен минаващ удар от бекхенд от движение. Запази перфектната си успеваемост на брейкболи и загуби само точка в своите подавания до края, за да закрие срещата със 7-6(3) 6-3.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Жълтите павета

Започна пренареждането на жълтите павета

Започна пренареждането на жълтите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец