Свързани новини

04.11.2019 16:40

Дерменджиев обяви групата за мачовете с Парагвай и Чехия

Видян 1902 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият национален селекционер Георги Дерменджиев обяви пълния списък от играчи, на които ще разчита за предстоящите мачове срещу Парагвай и Чехия.


 


България посреща парагвайците на 14 ноември от 19 часа, а три дни по-късно на националния стадион "Васил Левски" пристига и Чехия за последния мач от квалификациите за Евро 2020, предава Dir.bg.


 


Прави впечатление, че в състава отново е Николай Михайлов, макар стражът да е твърда резерва в Левски. Той загуби мястото си за сметка на черногореца Милан Миятович, като от началото на сезона взе участие само в един двубой - този срещу Спартак (Варна) за Купата на България. Това обаче не му пречи да намира място в селекцията на страната.


 


Сред вратарите има и пълен дебютант в лицето на Георги Георгиев от Славия. 31-годишният страж се пребори за титулярното място в състава на "белите" и вече има 10 мача от началото на сезона.


 


Дебютна повиквателна най-сетне получи и капитанът на пловдивския Локомотив - Димитър Илиев.


 


Безспорно един от играчите в най-добра форма в цялото ни първенство. Изненадващо, той така и не бе викан от Красимир Балъков, въпреки страхотните си мачове с "чернобелия" екип. Той също получава първа повиквателна на 31.


 


Доста е по-млад е третият дебютант в състава - Виктор Попов. Десният бранител на Черно море е едва 19-годишен. Илиан Илиев обаче му гласува доверие от началото на сезона, а младият играч му се отплати със страхотни мачове, които му осигуриха и място в националния тим.


 


Сред останалите повикани големи изненади няма. Бразилците Марселиньо и Вандерсон отново са на линия, както и съотборниците им Пламен Илиев, Антон Недялков и Георги Терзиев.


 


Сред полевите играчи Левски и ЦСКА имат по един представител. За "сините" това е Иван Горанов, а за "червените" Кристиян Малинов.


 


Ето и пълният списък на селекционера Георги Дерменджиев:


 


Вратари: Пламен Илиев (Лудогорец), Николай Михайлов (Левски), Георги Георгиев (Славия)


 


Защитници: Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Васил Божиков (Слован, Словакия), Божидар Чорбаджийски (Стяуа, Румъния), Антон Недялко, Георги Терзиев (Лудогорец), Иван Горанов (Левски), Кристиан Димитров (Ботев Пд) и Виктор Попов (Черно море)


 


Халфове и нападатели: Ивелин Попов (Ростов, Русия), Кирил Десподов (Щурм, Австрия), Георги Костадинов (Арсенал Тула, Русия), Божидар Краев (Жил Висенте, Португалия), Симеон Славчев (Карабах, Азербайджан), Кристиян Малинов (ЦСКА), Александър Цветков (Берое), Галин Иванов (Славия), Марселиньо, Вандерсон (Лудогорец), Тодор Неделев (Ботев Пд), Димитър Илиев (Локомотив Пд), Исмаил Иса (Черно море).


 


Снимка: Lap.bg




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв