Свързани новини

03.11.2019 09:21

Спорно съдийство отне победата на Багата

Видян 1714 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Единственият българин в най-голямата ММА верига в света UFC - Благой Иванов - записа второ поражение с противоречиво съдийско решение срещу рекордьора по нокаути в тежка категория Дерик Люис.
В легендарната зала Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, САЩ, американецът спечели битката с 2-1 съдийски решения (30-27, 28-29, 29-28), които са в ярко противоречие със статистиката след двубоя.
Българинът регистрира над 20 удара повече от противника си - 59 на 37 и извърши три тейкдауна срещу един-единствен на Люис. Иванов бе по-активният в срещата и на няколко пъти опита да приключи мача с различни техники за събмишън, но изглежда това не е било достатъчно за съдиите, които отсъдиха победа за американеца.
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изгледа на живо двубоя на родния му боец.
“Чувствам се ограбен, но това е животът. Трябваше да го откажа, не се получи. Имаше голяма подкрепа и от публиката. Явно не съм направил достатъчно. На два пъти можеше да се предаде, но не го направи и го изпуснах. Вторият рунд го бях хванал много хубаво. Чух, че остават 10 секунди и мислех, че ще го приключа, но не стигнаха. Това е положението", заяви Иванов.
"Не мисля, че последните секунди в третия рунд повлияха, защото всички рундове са за него според съдиите. И да не ги беше нанесъл тези удари, рундовете са негови. Аз просто трябваше да го откажа, няма как иначе да го победя. Президентът на САЩ също беше там, вероятно и това повлия. Сега следва почивка, възстановяване от контузиите и нови битки. Животът продължава", завърши Иванов.


Снимка: Getty Images




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв