Свързани новини

31.10.2019 13:10

Багата: Знам, че ще спечеля

Видян 1201 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Благой Иванов (Багата) говори за предстоящия голям мач с Дерик Люис, който е в ранните часове на неделя.


 


Битката от галавечерта UFC 244 е в спортната мека "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.


 


Галата започва в 4:00 ч българско време през нощта на събота срещу неделя, като у нас мачовете ще бъдат излъчени от канала Max Sport 2.


 


 


Ето какво каза Багата:


 


"Това е човекът, с когото исках да се бия след Таи Туиваса. Люис е номер пет в ранглистата и исках точно него - призна Иванов в интервю зад Океана. - Как ще свърши мачът никога не се знае, това е тежката категория. Понякога всичко се решава от един удар. В момента съм в много по-добра форма и съм готов за бой.


 


Уважавам силата му, но не смятам, че срещу мен ще му свърши работа. Издръжливостта ми е много по-голяма, нямам търпение.


 


Виждам го така: аз съм по-бърз, с по-добро кардио, скоростта и ритниците ще бъдат фактор. Знам, че ще спечеля този двубой!".


Мачът срещу Люис, наричан Черния звяр, ще е четвърти за Багата в UFC, като до този момент той има 2 победи и една загуба в най-елитната ММА федерация.


"Ще използвам правилния момент, за да покажа какво мога в борбата - продължи в интервюто българският боец. - Но обичам да удрям и да съм изправен, самбото ще го държа в задния си джоб.


Тренирал съм много с Даниел Кормие. Помага ми, защото от него научавам много неща, той е бивш шампион в две категории. Всеки ден в залата ми показва по нещо ново.


 


Но проведох целия си лагер в Института на UFC в Лас Вегас, там се подготвях. Хавиер Мендес беше в Абу Даби за Хабиб, Кормие си взе почивка след Стипе Миочич, така че нямаше много причини да тренирам в Американската кикбокс академия и останах във Вегас.


 


За предишния ми мач не бях класиран високо, за този обаче съм в топ 10 (номер 8 в ранглистата) и победа ще ме изведе до Топ 5. Всеки двубой е важен, но този е най-важният. Смятам, че след Дерик Люис ще се нуждая от още само една победа, за да получа мач за титлата. Фокусиран съм само върху Дерик и да победя. Ще видим как ще се развие двубоят."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева