Свързани новини

29.10.2019 14:12

Болт отново заговори за смяна на спорта

Видян 1015 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Юсеин Болт отново заговори за кариера в друг спорт, след като остави зад себе си редорки и постижения в атлетиката, които едва ли ще бъдат надминати.


 


Легендата от Ямайка опита във футбола, изкара проби в тимове от Европа и Австралия, но не успя да стигне до договор като професионален играч. Макар и на 33 години, Болт още има амбиции да играе, но... вече друг вид футбол, предава Dir.bg.


 


"Готов съм да вляза в Националната футболна лига - заяви той в интервю в САЩ. - Ако ми се обади Ню Инглънд, Том Брейди... Или Аарън Роджърс и Грийн Бей. Няма проблем да бъда рисийвър в НФЛ и да надбягвам всички за тъчдаун."


 


Юсеин разкри, че през 2016-а няколко отбора от лигата по американски футбол са му предложили проби, но е отказал. Тогава той още се състезаваше на пистата.


 


"Гледам Патриотите и Брейди, те всяка година добавят по един шампионски пръстен, невероятен отбор. Бих играл за тях!", продължи в интервюто най-бързият спринтьор в историята.


 


Крайният срок за сделки в НФЛ не е изтекъл и това разпали въображението на медиите зад Океана, след думите на Болт. Но реално едва ли някой отбор ще рискува с привличането му, тъй като е необходимо много повече от това да си бърз, за да играеш в нечовешките натоварвания на лигата.


 


Светкавицата от Ямайка обяви, че "спира с футбола" в европейския му вид и няма да прави повече опити да подпише професионален договор с някой клуб.


 


Снимка: О Глобо


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв