Свързани новини

22.10.2019 09:10

Победа №300 за Гришо

Видян 1456 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Най-добрият български тенисист Григор Димитров записа победа №300 в своята професионална кариера. Хасковлията записа успех с 6::3, 7:5 над босненеца Дамир Джумхур. В своя актив Гришо има 199 загуби, като днес ще запише мач № 500 в кариерата си. С успеха над Джумхур Димитров сложи край на серията от три поредни загуби.
В следващия си мач най-добрият ни тенисист ще срещне Матео Беретини от Италия, който се справи с британеца Кайл Едмънд след 3:6, 6:3, 6:4.
Асоциацията на професионалните тенисисти (АТР) също поздрави Григор Димитров за победа номер 300 в кариерата му в Тура. "Поздравления, Григор Димитров, 300 победи", бе водещото заглавие на статията в официалния сайт на АТР.
28-годишният българин записа първата си победа в Тура на АТР в Ротердам в началото на февруари 2009 г. срещу чеха Томаш Бердих. Той вече има осем титли и 20 успеха в кариерата си над състезатели от топ 10 на световната ранглиста.

Снимка: Тenniskafe.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.