Свързани новини

18.10.2019 10:20

Левски преподписва с четирима играчи

Видян 1690 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководството на ФК Левски вече е в напреднали преговори с четирима от играчите, чиито договори изтичат. Такива футболисти, които са на „Герена" или са собственост на сините, не липсват. С контракти до края на първенството са твърдите титуляри Живко Миланов и Мартин Райнов, както и започналият да получава все по-често доверието на Петър Хубчев Филипе Нашименто, предава „Тема спорт”.

В момента контузия лекува Станислав Костов, който през миналия сезон стана Голмайстор №1 на първенството с 24 реализирани попадения. Тези са и играчите, с които клубът държи да се обвърже по-дългосрочно. Ако обаче не успее да го направи до края на годината, то от началото на 2020-а футболистите ще могат да преговарят с други клубове, в които евентуално да преминат като свободни агенти през лятото.

Сините имат и трима преотстъпени, чийто контракти са до края на шампионата - Деян Иванов (централен защитник, Ботев Враца), Атанас Кабов (крило, Витоша Б) и Илия Димитров (централен нападател, Витоша Б). Триото ще трябва да убеди в тези тимове, че заслужава да се завърне на „Герена".

Малко по-различна е ситуацията с Милан Миятович. 32-годишният черногорски национал пристигна на „Герена" през лятото като свободен агент. Вратарят подписа със сините контракт за 1+1 години. До момента в Левски са доволни от него - факт е, че пази във всички мачове в първенството и Лига Европа. Той измести от титулярното място Николай Михайлов - син на президента в оставка на БФС Борислав Михайлов. Очаква се от клуба да задействат клаузата за удължение на контракта, въпреки че наскоро родната централа обяви, че от следващия сезон клубовете няма да имат право да взимат вратари извън ЕС.

Миятович е в "заварено положение", а освен това надали това "нововъведение" ще залегне в правилника за следващия шампионат.


 


Снимка: Gol.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне