Свързани новини

15.10.2019 12:10

Започва волейболната Суперлига на България

Видян 1122 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През настоящата седмица стартира Суперлигата на България по волейбол, като каналите на DIEMA XTRA отново ще направят почитателите на този спорт съпричастни на всичко случващо се с голям обем от мачове и обзорно предаване. Съдържанието ще бъде достъпно и в платформата PLAY DIEMA XTRA, а най-интересните двубои ще бъдат излъчени като отделни събития, които могат да се закупят единично.


На 18 октомври от 18:30 ч. шампионът на България Нефтохимик започва защитата на своята корона срещу втория от редовния сезон през 2018-19 г. ЦСКА. Бургаският тим отстъпи пред Хебър в спора за Суперкупата и убедителен старт в първенството ще бъде със силно значение за играчите на Николай Желязков.


Седмица по-късно, в същия канал и час, „червените” ще приемат своя голям съперник Левски. Двата отбора премериха сили в началото на предсезонния турнир „Борис Гюдеров”, където „сините” надделяха и впоследствие финишираха като първенци.


В заключителните дни на октомври пред Владимир Николов стои нелеката задача да измисли как играчите му да спрат устремения към всички трофеи Хебър. Този мач ще се състои на 30 октомври от 18:30 ч. и ще може да бъде проследен по DIEMA SPORT 2.


Не пропускайте старта на Суперлигата на живо в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA. Най-големите волейболни фенове ще имат шанса да спечелят специален подарък – топка с автографи на любими български волейболисти.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!