Свързани новини

13.10.2019 09:10

Левски и ЦСКА с победи в контролите

Видян 2715 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Левски се наложи с 2:1 над третодивизионния Пирин (Разлог) в контролна среща. И двете попадения за сините бяха дело на аржентинският полузащитник Франко Мазурек.


 


Мазурек се разписа в 7-ата и в 10-ата минута, а юношата на Септември Милош Стоянов върна едно попадение в 58-ата минута с гол на Милош Стоянов.


 


Пред около 400-500 зрители по трибуните, сред които много деца от школата на домакините, гостите поведоха бързо с два гола на Мазурек.


 


В 7-ата минута той засече центриране от корнер на Нашименто. Три минути след това той удвои след хубаво центриране на юношата Кирил Киров, който във втора поредна контрола играе за тима на позицията десен защитник.


 


До края на първата част Нашименто с глава пропусна, а удари на Нашименто, Мазурек, Димитров и два пъти на Насиру Мохамед минаха покрай вратата на домакините.


 


На полувремето Хубчев направи една промяна, като авторът на двете попадения отстъпи мястото си на младока Марин Петков. Таранът Дени Алар пропусна с глава от няколко метра да вкара за 3:0, а при последвалата контраатака Пирин намали. Бързият Милош Стоянов изпревари Кирил Киров и с плътен удар прати топката в мрежата.


 


ЦСКА победи Пирин Благоевград с 3:1 в контролна среща, играна на стадион "Христо Ботев" в югозападния град.


 


Eвандро откри в 11-ата минута, Брадли Меледже изравни десет по-късно. В 30-ата минута Пламен Гълъбов вкара втори гол за ЦСКА, а Евандро оформи крайния резултат в 52-ата минута с втория си гол в двубоя. Като цяло двата тима изиграха хубав двубой, като "орлетата" имаха добри шансове да отбележат още един, два гола, но и вратарят на ЦСКА Густаво Бусато показа добър рефлекс.


 


Заради контузии двубоя пропуснха Митко Митков и Томи Юрич. Днес приключва лагерът на ЦСКА в Банско. От курортния град Банско отборът пътува до Благоевград, след което се прибира в София. В столицата тимът ще се готви за гостуването на Локомотив Пловдив.


 


Източник: Dir.bg


Снимка: Bulphoto



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния