Свързани новини

10.10.2019 15:10

Бербатов: Всяка година наградите трябва да отиват в Роналдо и Меси

Видян 1235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български футболист през новия век Димитър Бербатов взе отношение по темата кой е по-добър Меси или Роналдо. Според Бербо отговор на този въпрос няма.


"Как можете да отделите Роналдо от Меси? Мисля, че всяка година всички награди трябва да отиват за тях и те да си ги поделят поравно. Няма как да кажете, че единият е по-добър от другия", каза Бербатов пред goal.com.


Неотдавна Роналдо обяви, че не е приятел с Меси, но съревнованието между двамата ги е направило по-добри футболисти. Португалецът дори изрази надежда да излезе на вечеря с лидера на Барселона.


"Роналдо иска всички награди просто защото е свръхамбициозен и иска да чупи рекорд след рекорд. Меси може би не го показва с поведението си, но съм сигурен, че когато вкъщи се настройва за мач, си казва: "Ще унищожа всички!". Когато си добър, го осъзнаваш и няма от какво да се срамуваш", добави Бербатов по темата.


Той изрази и възхищението си от дълголетието на Роналдо, с когото игра един сезон в Манчестър Юнайтед. "Той е на 34, играе за Ювентус и продължава да е голямата звезда, също както беше в Англия, после в Испания, а сега и в Италия. Справя се великолепно във всеки един шампионат. Той има всичко необходимо, за да остане завинаги млад, той е млад по душа."


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци