Свързани новини

11.10.2019 14:00

Точни прогнози и страхотни печалби за играчите на „Еврошанс“

Видян 2336 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       През последните няколко дни участниците в числовата игра „Еврошанс“ преживяха моменти, изпълнени с късмет, добри новини и страхотни суми. Много играчи направиха точни прогнози в пунктовете на „Евробет“и печалбите им на закъсняха.


 


   Един от щастливците, които успяха да запишат страхотен резултат, е Цанко Цветанов от Правец. По професия той е шофьор и често се шегува, че дългогодишният му опит зад волана явно му помага да се придвижва и по пътищата на късмета. Благодарение на безпогрешната си прогноза от 9 числа, на която залага 30 стотинки, сега Цанко отнася сумата от 12 000 лева.


 


   В списъка с късметлии следват трима участници с печалби по 10 000 лева. 24-годишният икономист Али Реджеб от Крумовград е първият от тях. Той грабва петцифрената сума след като отгатва 9 от 10 числа в „Еврошанс“. Със същия успех може да се похвали и варненецът Галин Колев. Към тях двамата се присъединява и Росен Симеонов от София, който не за първи път изпитва емоцията на късмета.


 


  Едно перфектно предвиждане донесе 6 000 лева на Кънчо Русев от Селиминово. Той е земеделски производител и твърди, че за да спечелиш трябва да си търпелив, както когато засаждаш нова реколта.


 


  Нови двама участници попълниха алеята на славата на „Еврошанс“! Те познаха всичките си 7 числа и със залог от 1 лев спечелиха по 5 000 лева. Това са Васил Маринов от София и Тошко Димитров от Елин Пелин. Техни събратя по късмет от Чакаларово, София и Чорбаджийско се радват на печалби по 4 000 лева.


 


    Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

МБАЛ Д-р Атанас Дафовски в Кърджали

Родилка почина след спешно секцио в болницата в Кърджали

33-годишна родилка е починала тази сутрин ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще