Свързани новини

08.10.2019 12:40

Ивет: Цената е висока, но имам още да дам

Видян 1953 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След третия си финал на световно първенство, седмото място на 200 метра в Доха и месеци преди най-важното събитие в живота на всеки спортист - Олимпийските игри, Ивет Лалова не се чувства изморена, а сигурна, че има какво още да покаже на света.
 

"Няма да лъжа - цената е висока. Всички знаят, че, за да се постигне нещо качествено, не само в спорта, цената е винаги висока. Жертвите винаги са големи. Винаги трябва да се избере най-добрият път. Никога не правя едно и също нещо всяка година."


 


"Винаги търся начини нещата да стават все по-добре. Сили ми дава усещането, че знам, че имам още в себе си. Не съм изморена, не искам да приключвам със спорта, чувствам се по-добре от всякога, "узрях" и като жена, и като спортист и това ми помага изключително много на пистата", коментира Лалова в предаването "Тази сутрин".


 


На 35 години българката продължава да е в елита на световния спринт. Доказа го и с влизането си във финала на световното първенство в Доха и седмото място в света в жестока конкуренция.


 


"Звучи доста гръмко "исторически". За мен е много голям личен успех, тъй като имам три финала на олимпийски игри, сега имам и три на световно първенство. Може би в "последната права" за мен е нещо огромно да постигна още един финал, защото вече разбивам някакви предразсъдъци и наистина се радвам, че нещата се променят, защото целта на моите финали и участия се променя."


 


"Работя целогодишно, за да бъда сред най-бързите жени на света, защото това е нещо непостоянно, което трябва всяка година наново да се доказва. Изключително трудно е. Когато се съберат няколко години подред с такова присъствие в световния спринт, означава нещо голямо за нашия спорт изобщо. Щастлива съм, че мога да го правя", споделя Лалова.


Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв