Свързани новини

08.10.2019 11:40

Стамен Белчев фаворит за треньор на ЦСКА

Видян 1087 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стамен Белчев отново е фаворит за старши треньор на ЦСКА, предава 24 часа.


Негов представител е имал среща с Гриша Ганчев преди няколко дни, за да се види как може да се привлече наставникът на “Арда” обратно в Борисовата градина.


Според източници от ЦСКА спортният директор Джарета не бил имал предвид, че Милош Крушчич става за постоянно треньор на “червените”, а ще води отбора до намирането на нов наставник на мястото на Люпко Петрович.


Крушчич има лиценз ПРО и два пъти е бил старши треньор в Сърбия.


Капитанът на “червените” Николай Бодуров, който е отстранен от няколко месеца, пък най-накрая обясни защо е станало това. Според него за всичко е виновен Стойчо Стоилов, който се опитвал да е всичко в клуба.


Конкретен повод било пътуване до Благоевград, за което той не казал на Гриша Ганчев защо трябва да се прибере. Просто не искал преди мача със “Зоря” да споделя, че отива на 40 дни на тъста си, починал по време на лагера в Австрия.


“В Англия съм висял по час и половина в задръстване, а в Дания базата ни бе на голямо разстояние от града и това не пречеше”, сподели Бодуров във фейсбук.


Стойчо Младенов твърдо остава на работа в казахстанския “Кайсар”, обяви държавният секретар Кримбек Кушербаев, цитиран от местната преса. Той говорил с управителя на Кизилордската област Куанишбек Искаков и той му потвърдил, че треньорът остава.


Снимка: bTV



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния