29.09.2019 08:09

Левски излезе начело след 3:1 над Ботев (Враца)

Видян 2447 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на Левски победи Ботев (Враца) с 3:1 в мач от 11-ия кръг на Първа лига по футбол. Така футболистите на Петър Хубчев оглавиха класирането с актив от 26 точки, докато гостите са 12-ти с 9 пункта. Втори засега е тимът на Лудогорец с 24 т, а трети - Локомотив (Пд) с 20 т.


За "сините" точки бяха Ейолфсон, Робърта и Паулиньо, а Даниел Генов реализира почетното попадение за врачани. Още в 7-ата минута Каргас можеше да изведе Левски напред в резултата. Пет минути след това Ейолфсон даде аванс на "сините". Исландецът засече с глава центриране от корнер на Нашименто. В 27-ата минута Левски удвои. Този път точен бе Робърта, който бе изведен от Паулиньо и технично прехвърли Костов. Това бе шести гол за холандския нападател.


Левски пропусна да вкара трети гол още в 47-ата минута. Робърта излезе сам срещу Костов, но вратарят парира удара, а при добавката Паулиньо стреля, но Керчев изби от голлинията. В 61-ата минута Даниел Генов намали резултата със страхотен диагонален изстрел. Пет минути по-късно Станислав Иванов направи сериозен пропуск. Той беше изведен сам срещу Костов, но ударът му мина над напречната греда. Хали Тиам удари горната греда в 75-ата минута, след като стреля от непосредствена близост.


Валери Божинов влезе на терена в 78-ата минута, но не успя да направи нищо запомнящо се. Превъзходството на Левски бе подпечатано в 86-ата минута, когато Паулиньо прати топката в мрежата на Костов.


БНР


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв