19.09.2019 14:09

Реал бе унизен с 0:3 от ПСЖ без звездите си

Видян 1544 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   13-кратният първенец на Европа Реал Мадрид започна по унизителен начин тазгодишното си участие в Шампионската лига. Възпитаниците на Зинедин Зидан допуснаха шокираща  загуба с 0:3 от френския шампион ПСЖ. Още по-смущаващ за почитателите на Белия балет е фактът, че парижани бяха без трите си големи звезди Неймар, Мбапе и Кавани. Първият е наказан от УЕФА, а пък другите двама са контузени. След катастрофалната загуба феновете на мадридския гранд призоваха Зинедин Зидан да бъде уволнен. Както е известно той се завърна начело на клуба в края на миналия сезон, след като десет месеца по-рано изненадващо напусна треньорския пост.


Според част от феновете на лос бланкос успехите на французина при първия му престой начело на клуба са се дължали основно на Кристиано Роналдо. Както е известно, Реал, начело със Зизу спечели три поредни трофея от най-престижната клубна надпревара. След това той изненадващо напусна, за да се завърне 10 месеца по-късно. След катастрофата срещу ПСЖ пък в Мадрид тръгнаха слухове, че Жозе Моуриньо е фаворит да застане начело на белите, ако се стигне до уволнението на Зидан.


В друга от най-интересните срещи от първия кръг на Шампионската лига Атлетико Мадрид и Ювентус направиха зрелищно 2:2. Шампионът на Италия поведе с 2:0, но дюшекчиите стигнаха до равенството с гол в последните минути на срещата.


В група В Олимпиакос и Тотнъм също направиха 2:2, а пък Байерн Мюнхен победи Цървена Звезда с 3:0. В група С Динамо Загреб донякъде изненадващо разби с 4:0 Аталанта, а пък шампионът на Англия Манчестър Сити стигна до 3:0 с Шахтьор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното пространство

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното