Свързани новини

03.09.2019 14:46

Левски продължава с ремонти на Герена

Видян 1699 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Левски продължава с ремонти на Герена


Левски продължава ремонтите по терена около стадион Георги Аспарухов, съобщиха от клуба чрез видео и текстово послание до феновете на отбора. В момента текат усилени работи по второто тренировъчно игрище (откъм бул. Владимир Вазов), на което се подменя изцяло тревното покритие. В същото време от клуба съобщават, че грубите ремонти по два от терените за ДЮШ са приключили и в момента се извършват довършителни дейности, а скоро започва и реновирането на съблекалните за децата.


"Като част от цялостното подобряване и модернизиране на инфраструктурата около и на стадион Виваком Арена – Георги Аспарухов, клубът предприе мащабен ремонт на терен 2 на Герена. Игрището е основното поле за провеждането на тренировките на първия отбор, както и терен за двубоите на юношеските формации на синята академия от елитните групи. По време на ремонтните дейности ще бъде изцяло подменено тревното покритие, така че да отговаря на всички съвременни изисквания, а в същото време ще бъде подобрена и инфраструктурата на съоръжението. Редом с това клубът продължава да подобрява условията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни дейности по два терена за Футбол 5 и Футбол 9 и ще бъде стартиран мащабен ремонт на съблекалните за нуждите на децата от ДЮШ", пишат от Левски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.