26.09.2008 13:57

Билетите за благотворителния промо турнир са вече в продажба

Видян 1238 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Билетите за благотворителния промо турнир, организиран от KFC и Националната баскетболна лига, със специалното участие на NBA легендата – Спенсър Хейууд са вече в продажба в мрежата на Eventim /магазини Пикадили, магазини Globul, МСвят/ и онлайн на www.eventim.bg.


Турнирът ще се проведе на 1 октомври 2008 /сряда/ от 19 часа в зала Универсиада и в него ще вземат участие 8-те отбора от Националната баскетболна лига – Лукойл Академик, Балкан Ботевград, Евроинс Черно море, ЦСКА, Левски, Рилски спортист, Спартак Плевен и Тунджа Ямбол. 8-те участници ще излъчат най-атрактивните си играчи, които да защитят името на отбора си и да покажат защо обичат магията наречена „баскетбол”. Тройките на осемте отбора ще играят на принципа стрийтбола, с елиминация за определяне на победителя в този мини вариант на лигата. Играят се мачове по 15 минути на един кош, по тройки баскетболисти. Мачът се свири от един съдия. Почивка между двубоите – 5 минути, едновременно на двете половини на игрището ще се играят четвъртфинали и полуфинали. Медали получават първите 4 отбора в класирането. Не се играе мач за трето място - двата отпаднали полуфиналиста взимат бронз. Победителят от финала получава злато, загубилият – сребро. Победителите ще бъдат наградени лично от голямата баскетболна легенда Спенсър Хейууд, който ще дава и автографи за всички свои фенове.


Всеки закупен билет участва с уникалния си номер в томбола с награди – оригинални фланелки Jersey Champions на три отбора от NBA – Miami Heat, Washington Wizards, New Jersey Nets и New Orleans Hornets –тениски NBA, топки Spalding, ваучъри за продуктови награди от KFC, ваучър-талони за отстъпка при покупка от спортния онлайн магазин - And1 и др. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Евентим и на eventim.bg. Събитието е част от глобална кампания на KFC и NBA Еurope Live Tour - „Taste the game”, която се провежда в 8 страни в Европа – България, Турция, Дания, Холандия, Франция, Германия, Малта и Гърция. NBA Europe Live Tour е незабравимо преживяване за всички баскетболни фенове на „голямата” игра в Европа, на което KFC за трета поредна година е официален промоционален партньор.


Приходите от продадените билети KFC ще дари на БФБ /Българската федерация по баскетбол/ за закупуване на специални баскетболни колички за атлети с двигателни увреждания.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне