Свързани новини

02.09.2019 14:25

Антъни Джонсън се завръща в ММА догодина

Видян 1417 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Антъни Джонсън не се е състезавал след оттеглянето си от смесените бойни изкуства през юли 2017 година. Той никога не е затварял вратата за завръщане и винаги е казвал, че ако това се случи, ще премине в тежката категория. Изглежда, че Джонсън е взел своето решение и това включва слагане на ръкавиците. Мениджърът Али Абделазиз каза пред медии, че клиентът му планира завръщане на UFC. Към момента Джонсън ще завърши необходимата документация за повторно въвеждане в тестовата група към USADA. Боецът ще бъде подложен на шестмесечен тестов прозорец, преди да има право да се върне в действие. Това е изискване за всеки състезател, който не е бил в групата на USADA поради една или друга причина.
Абделазиз спомена, че феновете могат да очакват да видят Антъни в действие около март 2020 година. ММА мениджърът сподели и че клиентът му е заинтригуван от потенциални мачове с Алистър Овърийм и Жуниор дос Сантос.
Източник: Gong.bg


Снимка:pixabay



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец