Свързани новини

16.08.2019 10:31

Рубльов поднесе изненада и отстрани Федерер

Видян 1305 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руснакът Андрей Рубльов поднесе изненадата на турнира от сериите Мастърс 1000 в Синсинати, след като в двубой от осминафиналите се наложи над седемкратния победител в състезанието в Охайо Роджър Федерер с 6:3, 6:4.


21-годишният Рубльов, който се намира на 70-о място в световната ранглиста, сломи съпротивата на швейцареца за едва 62 минути, като показа много стабилна игра. След срещата руснакът определи успеха си като най-голямата и най-емоционална победа в кариерата ми. За Федерер поражението сложи край на надеждите му за осма титла в Синсинати и бе най-бързото като времетраене от далечната вече 2003 година, когато отстъпи за едва 54 минути пред Франко Скилари в първия кръг в Сидни.


За разлика от Федерер водачът в световната ранглиста и миналогодишен шампион Новак Джокович нямаше никакви затруднения да се класира за следващия етап на турнира. Сърбинът победи с 6:3, 6:4 испанеца Пабло Кареньо-Буста за 91 минути. Джокович направи по един пробив и в двата сета и бе безпогрешен на свой сервис.


За място на полуфиналите Джокович ще играе с французина Люка Пуй, който спечели с 6:7(3), 6:4, 6:2 срещу руснака Карен Хачанов. Решаваща за успеха на Пуй се оказа добрата му игра на собствен сервис, като за трите сета французинът не даде нито един пробив на съперника си.


Снимка: Getty images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей