Свързани новини

14.08.2019 11:35

Стойчо Стоев не подценява ТНС, но мисли за Марибор

Видян 1150 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев ще заложи на играчи, които играят по-малко в срещата реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Дъ Ню Сейнтс (ТНС). Първата среща завърши 5:0 за разградчани, които вече мислят за плейофа за влизането в групите с Марибор.


"Няма разходки. Това е европейски мач. Просто една идеална възможност за играчите, които нямат достатъчно игрови минути да ги получат. Други пък да получат известна почивка. Надявам се, че няма да има контузии. Ясно е, че противникът ще играе за своята чест. Няма да отпишат мача, докато от наша страна трябва да има подобаващ отговор. Не деля играчите на Лудогорец на титуляри и резерви. Може да има промени в схемата, тъй като пробваме различни неща, но ще реша допълнително“, коментира специалистът.


„От вчера вече гледаме Марибор. Моите анализатори са ми дали видеоматериали. След мача в Уелс ще ги гледаме повече. Не искам да давам оценки за Марибор. Един словенски тим, който има добри футболисти, търсещи победата от първата до последната минута. Марселиньо е част от отбора вече дълго време, въпреки че не бе съобщено пред медиите. Той ви потвърди, че сме говорили. Няма какво да кажа повече по темата, както и за евентуална продажба на Брандао", завърши Стоев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели