Свързани новини

08.08.2019 11:40

Левски представи новия спортен директор

Видян 1510 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Левски представи новия спортен директор на клуба. Това е бившият национал на България Ивайло Петков. От известно време насам Петков взема дейно участие в трансферните дела на сините. До този момент обаче Левски не го обявяваше официално, тъй като бе футблолен мениджър и нямаше право да съчетава двете длъжности.


Петков бе назначен преди два месеца, но едва сега се срещна за първи път с медиите и даде подробности около работата в клуба.


Изпълнителният директор Павел Колев представи Ивайло Петков.


Колев заяви, че е много доволен от назначението на Петков: "Намерих съмишленик в негово лице. Смятам, че в структурата на един клуб е задължително да има спортен директор. Тази позиция е изключително важна и много трудна. Прекарваме много често дните и вечерите с Ивайло Петков в офисите. Работата е много тежка. За мен е много по-лесно да мисля само за развитието на футболния клуб. Направиха се доста сериозни промени в школата, но най-важното, което се случва, е инвестициите в инфраструктурата. Нещата се движат в правилна посока


Чувствам много спокоен след назначението му. Смятам, че той ще се развива заедно с Левски, а това е важно. Най-много ми харесва, че мислим в една посока за трансферната политика на клуба. В последните 10 години Левски е взел близо 200 футболисти, а от тях само 7 са си тръгнали с трансферна сума. Това обяснява до голяма степен и състоянието, в което заварихме отбора", коментира Колев.


Той даде яснота и около интереса към Тодор Неделев и Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив).


"Няма да е голяма изненада, ако кажа, че Левски още се интересува от Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Има редица условия, които трябва да се изпълнят, за да се случват такива трансфери. Да се коментира предварително нещо, което е медийна сензация, а не реално, не е правилно. Когато нещо има да се съобщи, ще го научите. Стремим се информация да не изтича, независимо дали е входящ или изходящ трансфера. Ако има някакъв шанс тези трансфери да се случат (на Неделев и Димитров), то той не е голям. Опитваме се да бъдем коректни с всички клубове в България. Удари под пояса и контакт с футболисти, които имат договори, не правим. Действаме официално с представители на клуба, които притежават правата на футболиста. Длъжни сме да действаме така, защото сме Левски.


Неделев е голям талант и страхотно момче. До голяма степен е на кръстопът и трябва сам да вземе решение как да продължи кариерата си. До голяма степен зависи от него. Не е наша задача да убеждаваме някой да идва в Левски", заяви Колев.


Ивайло Петков от своя страна съобщи, че селекцията продължава да е закъсняла и това е една от причините за лошите резултати срещу АЕК Ларнака в Лига Европа.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,