Свързани новини

08.08.2019 09:45

Калоян Колев остава непобеден на ММА ринга

Видян 2998 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският ММА боец Калоян Колев продължава да впечатлява с формата си и постигна своята 10-та победа на професионалната бойна сцена. Колев е в серия без допусната загуба. Той отказа своя противник Алексей Шуляк с технически нокаут  още в първия рунд. Двубоят от категория до 93 килограма бе главно събитие на бойната гала Max Fight 44, провела се в Амфитеатър на Свети Влас.
Срещата между Колев и Шуляк трябваше да се играе пет рунда по 5 минути. Въпреки че съперникът на българския състезател го превъзхождаше с физиката си, нашият боец доминираше от началото на двубоя. След като боя им бързо премина от стойка на земя, Колев първоначално опита да задуши Шуляк, но след това вкара серия от удари в главата на опонента си, с което принуди съдията да прекрати мача. Общо три двубоя по правилата на ММА се изиграха, като българска победа с технически нокаут записа и Мариян Димитров.
Пет кикбокс срещи предложи бойната карта, а отличната си форма затвърдиха и капитанът на националния отбор Атанас Божилов и Християн Корунчев. И двамата бяха изключително убедителни срещу своите съперници и съдиите им присъдиха единодушно победите.
В програмата имаше и една среща по нов правилник, въведен от организаторите – игра в стила на К-1, но с малки ръкавици. В него състезателят на клуб Боил Александър Петров не се затрудни срещу Никoлae Гaрбуз и го преодоля с нокаут.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от