Свързани новини

06.08.2019 16:15

Сайтът на Европейската атлетика с материал за Ивет Лалова

Видян 1702 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няколко дни преди Европейското отборно първенство от II лига във Вараждин, на което България ще участва с всичките си звезди, сайтът на Европейската атлетика посвети материал на най-добрата ни спринтьорка в момента Ивет Лалова-Колио.


В публикацията се проследяват едни от най-важните успехи на българската атлетка - 2010 година, когато в Марса (Малта) Ивет печели на 100 метра в III лига, бяга на трети пост за победата на България в щафетата на 4 по 100 метра и завършва втора на 200 метра, а страната ни се изчаква във II лига. Обръща се внимание на факта, че Ивет отново ще бяга трите дисциплини, а този път целта на българските атлети е изкачване в I лига. Не е пропусната и важната информация, че българската спринтьорка е абсолютен рекордьор с деветте си класирания в топ 3 на Европейско отборно първенство, като по този показател е №1 от всички атлети във всички лиги през годината. Обърнато е внимание и на рекордното бягане от 10.77 секунди на Европейската купа в Пловдив през 2004 г.


В специалния материал е отделено място и за другите български звезди, като според Европейската атлетика победи за България във Вараждин може да се очакват от сребърната олимпийска медалистка в скока на височина Мирела Демирева, от европейската шампионка в зала в тласкането на гюле Радослава Мавродиева и от Габриела Петрова, която ще участва в тройния скок и в скока на дължина.


Снимка: Getty Images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се