Свързани новини

05.08.2019 10:08

ЦСКА-София победи трудно Ботев (Враца)

Видян 1234 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ЦСКА (София) победи с 1:0 у дома Ботев Враца в среща от четвъртия кръг в Първа футболна лига. Единственото попадение в срещата бе дело на Евандро.


Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов очаквано не бе доволен:


"Видях малка промяна в сравнение с това, което беше миналата седмица, но точно когато трябваше да натиснем педала, се прекършихме. Не видях къде футболно ни надигра съперникът. Даже ние имахме по-чисто положение. През първото полувреме ЦСКА не видях да е имал положения, второто малко повече може би имаха, но нищо особено. Една грешка при центриране и ни вкараха. Не искам да отговарям на въпроси за нови попълнения".


Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович потърси причина за вялата игра на отбора в европейските ангажименти:


"Играхме 120 минути срещу Осиек и трябва да кажа, че не бяхме максимално концентрирани на фона на мача през седмицата. Пътуването също изигра своята роля, тъй като да играеш на два фронта е трудно. Един отбор на два фронта и да гониш резултати и в двата турнира е тежко. Трябва да кажем, че Ботев Враца днес дойде и игра добър футбол. Първата част не направихме нищо, докато Ботев игра добре. Второто полувреме напипахме верния ритъм и пресирахме отбора на Враца. Тогава създадохме положения. Евандро отново се оказа човекът на точното място. Отново обаче имахме проблеми в предни позиции. Когато Евандро не вкарва, ще имаме проблеми. В предни позиции имаме още играчи, които трябва да вкарват. Мога да изтъкна Раул Албентоса в днешния мач, който се представи добре. 120 минути игра в Хърватия и днес отново и не направи нито една грешка. От него съм много доволен. В защита, като цяло, играта изглежда добре, но в средата и в атака не разполагаме с чак толкова различни изпълнители".


Снимка:LAP.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!