01.08.2019 14:08

Герои от САЩ 94 излизат срещу Черноморец (Бургас)

Видян 1813 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голяма част от Четвъртите в света от САЩ 94 ще се появят на стадиона в Бургас в неделя, 4 август, в мача по повод 100 години от създаването на най-старото спортно дружество в Черноморец. Един срещу друг ще се изправят легенди на акулите и звезди на българския футбол. В 17.00 часа ще започне церемонията по награждаването на заслужилите ветерани от името на БФС, а един час по-късно е мачът между двете формации. Организаторите на двубоя обявиха, че начело на легендите на Черноморец ще застане старши треньорът Димитър Димитров, а националите ще разчитат на наставленията от треньорската скамейка на Станимир Стоилов.


В състава на Стоилов ще играят Пламен Николов, Стоян Колев, Цанко Цветанов, Елин Топузаков, Гошо Гинчев, Даниел Боримиров, Емил Костадинов, Йордан Лечков, Дончо Донев, Георги Иванов - Гонзо, Христо Йовов, Петър Михтарски, Ивайло Андонов. Към тази селекция е възможно да се присъединят още няколко играчи с легендарен статут, но преговорите за привличането им продължават и в момента. От своя страна Димитър Димитров е успял да уговори и да подготви за дуела впечатляващ състав от звезди на "акулите". Треньорът ще избира изпълнителите в своята стартова единадесеторка и ще планира ключови смени в хода на мача измежду доказани майстори от ранга на Любомир Шейтанов, Георги Бъчваров, Иван Йовчев, Стефан Трайков, Нено Ненов, Росен Кавръков, Радостин Кишишев, Росен Петров, Ангел Стойков, Петър Жабов, Симеон Чилибонов, Николай Русев - Джангъра, Стоян Пумпалов, Георги Чиликов, Емил Ангелов - Бабангида, Валентин Иванов -Чалъма, Иван Тенев - Цаната, Емил Тодоров и Стоян Ненов.


Снимка: Про Адвайсис



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей