Свързани новини

01.08.2019 09:33

Григор Димитров отпадна в Мексико

Видян 1115 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна във втория кръг на турнира в Лос Кабос - Мексико, след като отстъпи с 4:6, 2:6 на аржентинеца Гуидо Пеля, който е поставен под №2 в основната схема, съобщава БНР. Срещата продължи 74 минути. Така Пеля взе преднина от 2:1 в общия баланс са мачовете си с Гришо. Следващият съперник на аржентинеца в Лос Кабос ще бъде кореецът Воо Квон Соон, който в три сета се наложи над Хуан Лондеро (Аржентина).


Срещата не започна добре за Гришо, който беше пробит още в първия гейм. Димитров обаче изравни за 2:2, а след това спечели подаването си и за първи път от началото на срещата поведе в резултата – 3:2. Това не продължи дълго, тъй като още в следващия си сервис гейм българинът допусна нов пробив за 3:4, а това се оказа фатално за изхода на първия сет. До края на частта и двамата тенисисти взимаха своите подавания, но Пеля запази аванса си в резултата и така поведе с 1:0 в мача.


Началото на втората часат беше ужасяващо за Григор Димитров. Българският тенисист допусна три поредни пробива в подаването си, които Пея затвърждаваше след това при собствен сервис и така аржентинецът поведе с 5:0. Едва тогава Гришо успя да осъществи един пробив и след това да спечели свой сервис гейм. Надеждите на Григор за обрат не продължиха дълго, тъй като Пея спечели следващото си подаване, а с това и мача.


Снимка: Gulliver/GettyImages



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни