Свързани новини

23.03.2009 12:00

Продължава подготовката за Файнъл Фоур на Еврохолд Балканска лига

Видян 1494 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Продължава подготовката за Файнъл Фоур на Еврохолд Балканска Баскетболна Лига, съобщиха организаторите. Още вчера пристигнаха македонските отбори - Фени Идъстрис и Фершпед Работнички, предаде БГНЕС.


Баскетболистите на Фени демонстрираха най-голям респект към предстоящото събитие, като веднага след настаняването си се отправиха към зала „Самоков“ за вечерна тренировка, която продължи до полунощ. Днес в 9:15 часа сутринта в хотел „Ела“ Боровец пристигна и отборът на Мега Хипо Лизинг – Сърбия, който започна своята подготовка с разбор на мачове на своите съперници, чиито срещи изгледаха на ДВД. Утре (24.03) от 12.30 часа, ще бъде първата работна пресконференция, на която треньорите на четирите отбора от „Final 4” заедно със своите капитани ще споделят очакванията си от предстоящите срещи. Пресконференцията ще се проведе в конферентната зала на хотел „Ела“ - Боровец.


Отново в хотел „Ела“, но на следващия ден (25.03) от 13:00 часа ще се проведе и обещаната от председателя на Надзорния съвет на Еврохолд България Асен Христов и спортния директор на Еврохолд Балканска Баскетболна Лига Шринкс пресконференция, която ще осветли с подробности бъдещето на Еврохолд Балканска Баскетболна Лига. На срещата ще присъства и Коста Илиев – спортен директор на FIBA – Европа, както и президентите на баскетболните федерации на Сърбия, Македония, Турция, Гърция, Румъния и Израел.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на