Свързани новини

08.07.2019 11:07

Фюри разкри 5 измами на Кличко

Видян 1416 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тайсън Фюри е категоричен, че преди да победи Владимир Кличко през 2015 г. украинецът и щабът му са прибегнали до непозволени действия, за да спечелят преимущество.


Циганският крал стигна до победата в Дюселдорф с единодушно решение, слагайки край на царуването на украинеца. Фюри разкри, че от щаба на Кличко са измамили с кантара, а също така се опитали да направят Кличко и по-висок.


Освен това – в деня на мача, отидох в залата както всеки път, за да проверя ринга и всичко останало. Качих се на ринга, а на него има 25 см пяна. Беше както мемори пяна за матрак. Казах на баща си и на чичо си Питър, че не мога да се бия на него, чувствах се като на Луната. Това поглъща енергията, а аз се движа много, споделя още бившият световен шампион.


След това пък имах проблем с ръкавиците. Като претендент в мач за световната титла, имаш право да си ги избереш сам. Бях си поръчал специални, за по-силни удари, но ми дадоха някакви, които бяха като две големи възглавници. „Тези имаме, взимай ги или си тръгвай“, ми казаха, разкри Циганския крал.


В такъв мач човек от лагера на съперника идва да види как ти бинтоват ръцете. Виталий беше в моята съблекалня, а аз пратих баща си при Владимир. Докато стигне, обаче, Владимир вече беше бинтован и с ръкавици, готов за бой. Баща ми изхвърча бесен от там, скара се с мениджъра му и ме подкани: „Хайде, тръгваме си, тези пут*и мамят!“. Смятам, че Владимир Кличко беше загубил мача още преди да се качи на ринга онази вечер, завърши Фюри.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и