Свързани новини

20.03.2009 15:46

Крумов и Фернандес от Черноморец ще пропуснат двубоя с Черно море

Видян 1305 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оперираният преди седмица Пламен Крумов и аржентинският нападател Адриан Фернандес няма да вземат участие за Черноморец Бургас в двубоя от 19-ия кръг на "А" група срещу отбора на Черно море, предаде БГНЕС.


Фернандес получи травма на мача с Локомотив Пловдив и бе заменен принудително още в 42-та минута на двубоя. Направеният ядрено-магнитен резонанс показа разтежение на коленна връзка, което ще извади футболиста от игра за две седмици. Фернандес тренира във фитнес залата на стадион "Лазур", като според лекарският щаб ще бъде готов да участва в мача срещу Локо София в началото на април. Всички останали футболисти тренират и нямат оплаквания преди важния мач с варненските „моряци”. Роберто Карбони, който страдаше от простудно заболяване, вече се чувства напълно здрав и тренира наравно с останалите си съотборници. Всички футболисти ще проведат днес последна тренировка преди мача, след която мениджърът Красимир Балъков ще определи 18-те играчи, които ще влязат в групата за мача. След тренировката футболистите ще се установят на традиционния лагер преди всеки мач. Ръководството на Черноморец – Бургас отново е осигурило кетеринг с безплатни сандвичи и напитки. За публиката ще има игра "Познай резултата", а тези които успеят точно да го предвидят, ще имат шанса да участват в томбола за фланелка на Черноморец с №10 и автограф на Красимир Балъков. Български букмейкър пък ще раздаде парични награди за шестима зрители, които успеят да вкарат топката в мрежата от централната линия на терена. В почивката между двете полувремена на срещата, ще бъде връчена и първата фланелка с автограф на единствения зрител познал резултата от мача между Черноморец и Локомотив Пловдив. За доброто настроение на зрителите ще се погрижат и мажоретките на Черноморец – Бурга които традиционно подгряват публиката преди всеки мач. Мачът между Черноморец и Черно море ще се играе на стадион "Лазур" в събота от 19.00 часа на електрическо осветление.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион