24.06.2019 14:36

Гришо загуби три позиции преди Уимбълдън

Видян 1412 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сривът за Григор Димитров в световната тенис ранглиста продължава. Най-добрият ни тенисист загуби нови три позиции в подреждането, след като отпадна още в първия кръг на надпреварата в Куинс и не успя да защити точите си от миналия сезон. Хасковлията вече е поставен под номер 48 в мъжкия тенис. Бившият номер 3 в света се представя изключително колебливо през този сезон и изпадна от топ 40. Той допусна загуба още на старта на надпреварата в Куинс от 18-годишния канадец Феликс Оже-Алиаксим. Добрата новина за Гришо е, че на Уимбълдън той има да защитава само 10 точки, след като през миналия сезон отпадна още в първия кръг след загуба от Стан Вавринка.


До началото на Уимбълдън българинът няма да участва в други турнири. Третата надпревара от Големия шлем за годината започва на 1 юли, а в края на седмицата Димитров ще научи съперника си в първия кръг.


 Начело в световната ранглиста остава Новак Джокович, който има 12 415 точки. Втори е Рафаел Надал със 7945, като и двамата не участват в турнири преди Уимбълдън. Роджър Федерер, който спечели титлата в Хале за 10-и път, е трети с 6620 точки. Размествания в топ 10 няма, като там са още Доминик Тийм, Александър Зверев, Стефанос Циципас, Кей Нишикори, Кевин Андерсън, Карен Хачанов и Фабио Фонини.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат