Свързани новини

19.06.2019 13:11

Кралев: Има нещо сбъркано в родния футбол

Видян 1478 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският футбол не се намира в добро състояние по вина на всички участници в него, смята министърът на младежта и спорта Красен Кралев. В предаването Тази сутрин по бТВ той коментира слабото представяне на националния отбор в квалификациите за Евро 2020. Според него най-популярният спорт страда от липса на методология.


"Проблемът е в работата в клубовете. Бил съм президент на Черно море и знам как се работи. Въпреки това, имаме талантливо поколение, което чакаме да се развие. Показателно е обаче, че имаме само един играч в топ първенство на Европа (Кирил Десподов), който трудно успява да пробие в посредствен отбор като Каляри. Това показва, че в България нещо сме сбъркали", каза министърът на спорта.


Според Кралев всеки има вина, включително и БФС, но основната е в клубовете, които готвят играчите. Той говори и за дефицит на качествени треньори, методология и дългосрочна стратегия в развиването на кадри.


Кралев отказа да коментира работата на Борислав Михайлов. По повод случая с президента на БФС, който най-нагло напусна с джипа си от Националния стадион през лекоатлетическата писта, министърът каза: "Няма наредба кой може да влиза, но не е редно. По време на мачове стадионът се отдава на БФС под наем и нашите служители трябва да получат баджове, за да влязат. Ние нямаме контрол, но ако директорът се беше намесил, можеше да се избегне. Точно затова беше освободен".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец