Свързани новини

12.06.2019 13:25

Димитър Пенев: Някои сами да се откажат от националния

Видян 1190 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Резилът срещу Косово в понеделник вечер продължава да бъде водещата спортна тема у нас. Според треньор №1 у нас на 20-и век Димитър Пенев някои от футболистите ни сами трябва да се откажат от националния отбор.


„“На този етап това са ни възможностите. Допуснахме много индивидуални грешки. Има някакъв ред и изисквания. За два мача кой да е виновен - Балъков ли? Не могат да израснат толкова бързо. Виждате как върви и първенството. Играят се мачове без значение. Нямаме подготовка. Отговорността трябва да понесат самите футболисти. Все пак имаме някакъв залог. Имаме по-малки качества. Някои от играчите трябва сами да се отказват от националния отбор. Сега идва и Англия. Ние винаги сме се плашили от тях”, сподели Пената пред България днес.


Легендата на ЦСКА Петър Жеков пък бе още по-краен в изказването си. Според него националите ни заслужавали тояга и шутове.


“Не знам защо Краси Балъков дойде да се мъчи в националния отбор. Аз и за един милион евро няма да се съглася да съм треньор на този отбор. Нямаме нито един футболист, само Ивелин Попов става. Трябваше да ни бият с повече, отървахме се. Ако ме пуснат при нашите, ще ги пребия като маче у дирек. Като взема една тояга, шутове в задника и айде марш оттука! Балъков каза, че били изморени. От какво, от челни стойки ли? Какво са правили, та са изморени при днешните средства за възстановяване”, коментира Жеков пред Българи днес.


Президентът на Славия и член на БФС Венцислав Стефанов пък сравни футболистите ни с мишки.


„Играчите имат всички условия. Премии са им обещани. Тренират като царе в база за чудо и приказ. Там все едно са в дворец. Но на терена няма царе, няма лъвове. Наричат ни лъвове, ама ние сме си мишки отвсякъде. Ама даже и такива не сме", сподели Стефанов пред Блиц. Според боса на Славия България никога не е разполагала с толкова слаб отбор.


В същото време президентът на Българския футболен съюз продължава да мълчи след поредния резил на представителния ни тим, вместо да хвърли оставка след 15 г. мъка.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец