14.05.2019 16:05

Красимир Балъков е новият треньор на националите

Видян 1026 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Красимир Балъков официално бе назначен за селекционер на националния отбор на България. Героят от САЩ' 94 и настоящ наставник на Етър бе поставен начело на представителния ни тим. Бала поема отбора вместо Петър Хубчев, който подаде оставка. Договорът на новия селекционер влиза в сила от 1 юни и е до края на световните квалификации през ноември 2021 година.


„Преди два-три месеца, когато вие, медиите, лансирахте и завъртяхте моето име в публичното пространство, това не стоеше на дневен ред за мен и за БФС. Затова футболът е велика игра и има много неизвестни. Днес виждате, че съм тук. Искам да ви благодаря за оракулските способности, които показвате. Впечатлява ме, че познахте. Искам да благодаря на президента на БФС за доверието, което ми гласуват. Наясно съм с малкото време, което имам в тези квалификации и отговорността, която ми се възлага. Няма нищо по-голямо от това да си селекционер на националния отбор. Стъпваме на една добра основа, поставена от Петър Хубчев. Ще дадем всичко от себе си да класираме отбора на Европейско първенство. Не сме магьосници, знаете нашата българска реалност. Идват и нови квалификации, на които ще се опитаме да се класираме", започна Бала.


„Екипът - помощник треньор Станислав Генчев, Йончо Арсов, треньор на вратарите Калоян Чакъров. Анализатор - Иван Славов, непознат за българската общественост, но много важен за моя щаб. От него ще получаваме много важни статистически данни. Имаше много спекулации в публичното пространство. Бързо взехме решението. Привилегия е да бъдеш селекционер на националния отбор. Не съм се колебал и за минута. Имаше формалности, които уточнявахме с президента на БФС. Срокът на договора е до ноември месец 2021", допълни новият селекционер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а