17.04.2019 15:44

Съперникът на Джошуа изгърмя с допинг

Видян 1102 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съперникът на Антъни Джошуа – Джарел Милър даде положителна допинг проба. В урината на американеца е открито забранено вещество. Тестът е направен на 20 март, посочва информацията.


По план Джошуа, който е носител на четири от петте световни титли в тежката категория, трябва да се изправи срещу непобедения Милър на 1 юни в Медисън скуер гардън в Ню Йорк.


Интересното в случая е, че неотдавна Милър обвини Джошуа, че ползва забранени вещества за подобряване на представянето си.


Мениджърът на шампиона - Еди Хърн, заяви в Туитър, че на щаба е съобщено за случая. Той добави, че работят с всички замесени страни в очакване ситуацията да се изясни.


След като Милър изгърмя с допинг британските медии предполагат, че Джошуа ще иска да проведе някоя от задължителните си защити и и има шанс тя да е срещу Кубрат Пулев. Единствената пречка пред този двубой е желанието на Джошуа е да проведе мача на територията на САЩ. Както е известно обаче Кобрата е с временно спрян лиценз отвъд Океана, заради заведеното дело за сексуално посегателство от Джени Суши.


Изслушването на Кубрат е едва на 14 май. Дотогава той няма да има лиценз, което ще утежни максимално преговорите за евентуален двубой.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион