08.04.2019 10:22

Световният вицешампион Владимир Илиев: Ще се състезавам до Пекин 2022

Видян 1058 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният вицешампион по биатлон Владимир Илиев разкри, че не планира да слага край на кариерата си. Той иска да се състезава до олимпийските игри в Пекин през 2022 г.


"Смятам, че мога да дам още в биатлона, не се чувствам изморен. Чувствам се добре, мисля, че мога да подобря резултатите. Дори да не взема друг медал, смятам, че много мога да подобря резултатите си в Световната купа. Има къде да покажа и какво да покажа. Надявам се на олимпиадата да съм здрав и да покажа това, което показах тази година", сподели Илиев. 31-годишният ни състезател, който през март спечели сребърен медал в старта на 20 километра заслужено грабна наградата за спортист на месеца. Илиев обаче остава здраво стъпил на земята: "Няма от какво да се чувствам по-специален - затова постижение съм тренирал и работил толкова години. Смятам, че успехът е върхът на пирамидата и трябва да се отнасяме към него, както всеки един човек към кариерата си - съвсем нормално".


Той сподели още, че за хората извън биатлона медалът му може да е бил сензационен, защото до световното сезонът му е бил доста сложен, труден и слаб. Според него специалистите, които разбират от биатлон, знаят, че във всяко голямо първенство е имал шанс за медали. И за мен не беше случайно - функционалната ми форма го показваше, просто беше време стрелбата да се получи и да се комбинира с доброто ми бягане. Просто беше моят ден, чувствах се стабилен, вятърът не ми оказваше голямо влияние, бях концентриран и така се получи резултатът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева