01.04.2019 14:04

Кметът на Симитли тръгна да брани сина си и нападна Любо Пенев и Илиан Илиев

Видян 1362 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Легендарният кмет на Симитли Апостол Апостолов, който е баща на депутата от ГЕРБ и футболен съдия Стефан Апостолов се впусна в яростна защита на сина си. Според Апостолов-старши, който също е бил футболен съдия, треньорите на ЦСКА (б.р. Любослав Пенев) и Черно море (б.р. Илиан Илиев) дори не могли да четат. Повод за гнева на градоначалника са думите на Илиан Илиев от събота, който обвини „сричащия депутат” за загубата от ЦСКА. В предходния двубой между двата тима пък Любослав Пенев имаше сериозни претенции към арбитъра-депутат.


„Стефан бил сричал? Те не могат да четат! Не могат да си направят тактиката за мача, после съдията защо е дал дузпа. Те нямат положения, какво искат? А и на тия Илиан Илиев и Любо Пенев къде са им успехите като треньори, че аз се сещам за други неща. Говорят глупости. Българските съдии са добри, следя първенството и твърдя, че е така. Допускат и грешки, но това е нормално, хора са, важното е да не е преднамерено”, заяви Апостол Апостолов.


В същото време стана ясно, че дисциплинарната комисия на БФС се е самосезирала във връзка с думите на Илиан Илиев. Сега се очаква тя да наложи солидна глоба на наставника на Черно море за думите му. Припомняме, че преди месец Любослав Пенев бе глобен с 9000 лева за закачки към народния представител.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец