01.04.2019 10:24

Черно море обвини сричащия депутат за загубата от ЦСКА

Видян 1060 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев обвини сричащия депутат Стефан Апостолов от ГЕРБ, син на легендарния кмет на Симитли, за загубата на неговия тим от ЦСКА на старта на плейофите в родното първенство. В събота варненци загубиха с 0:1 от червените след гол от дузпа на Али Соу.


"Съжалявам, че загубихме по такъв начин, и за усилията, които положиха футболистите. Второто полувреме не успяхме да покажем същото от първото, но съдията не ни позволи да играем. Това бяха само фаулове в атака, тръгваме контраатака трима на двама, свири фаул. После фаулове срещу нас не свири", каза Илиан Илиев след срещата


Съдията Стефан Апостолов, който е депутат от ГЕРБ, ръководи и първия мач за годината между двата тима. Тогава в дебюта на Любослав Пенев ЦСКА загуби с 0:2, а след мача треньорът на червените имаше много претенции и разкритикува рефера и БФС, за което беше глобен с 9000 лева.


"Не знам дали дузпата я има или не, но говоря като цяло. Той (съдията) накъса много играта, не ни даде да играем с топката. Всичко се даваше за ЦСКА, заради този сричащия депутат”, заяви наставникът на Черно море след мача в събота.


Апостолов, който е заместник-председател на парламентарната комисия по спорт, стана известен в края на миналата година. Тогава той изпитваше затруднения да прочете доклад на комисията от трибуната на Народното събрание, а видеото събра милиони гледания и споделяния.  Той се прочу и с още един скандален мач от квалификациите на Шампионската лига, когато свири три меко казано скандални дузпи в двубоя между Копенхаген и Валур.


Победата на ЦСКА над Черно море пък позволи на червените да се приближат само на три точки от лидера – Лудогорец, който направи равенство (0:0) с Берое.  В следващия кръг армейците се изправят именно срещу шампионите от Разград. В сряда пък двата тима отново ще играят един срещу друг в четвъртфинална среща от турнира за Купата на България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион