Свързани новини

29.03.2019 09:33

Отнеха лиценза на Кобрата в Калифорния

Видян 1564 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния е прекратен, стана ясно след изявление на щатската спортна комисия в Калифорния, изпратено до BG VOICE и цитирано от Нова телевизия.


    “Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хора от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект.” - това гласи цялото изявление.


Кубрат Пулев целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали и заведе дело за посегателство срещу боксьора.


Следващото заседание на спортната комисия е на 14-ти май, а до тогава адвокатката на Джени Равало поиска пълно разследване.


Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната топ адвокатка Глория Олред, която е сред лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ и има много спечелени дела в съдебната зала, свързани с подобни скандали и известни личности.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Труден ден за любовните връзки днес

Труден ден за любовните връзки днес, труден ден и за