28.03.2019 16:03

Манчестър Юнайтед назначи за постоянно Солскяер

Видян 1271 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оле Гунар Солскяер е новият постоянен мениджър на Манчестър Юнайтед. Новината, която от известно време всички очакваха, бе потвърдена официално от клуба. Договорът на норвежеца е за три години.


45-годишният бивш нападател на червените дяволи бе назначен временно на поста през декември, когато наследи Жозе Моуриньо, който бе уволнен. Солскяер стана първият мениджър в историята на клуба, спечелил първите си шест срещи в първенството. Под неговото ръководство отборът записа само една загуба в 13 мача в Премиър лийг и се доближи на две точки от четвъртото място, от което изоставаше с 11 пункта, когато Солскяер бе назначен. Освен това Манчестър Юнайтед успя да елиминира Пари Сен Жермен и да се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига.


"От първия ден, в който пристигнах, се почувствах като у дома си в този специален клуб. За мен бе чест да бъда играч на Манчестър Юнайтед и след това да стартирам треньорската си кариера тук. За мен последните няколко месеца представляват фантастичен опит и аз искам да благодаря на всички останали треньори, на играчите и на щаба за работата, която свършихме досега. Това е работата, за която винаги съм мечтал. Повече от развълнувам съм, че ще имам шанса да водя клуба дългосрочно и се надявам да продължим да носим успехите, които нашите невероятни привърженици заслужават", заяви Солскяер пред клубния сайт.


Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов също изрази радостта си от назначението на Солскяер.


“Хора, каква страхотна сутрин е! Миналата вечер гледах разговорите за Брекзит в парламента и още много приказки без да се намери решение. Дано да намерите добро решение. Днес е страхотна сутрин. Знаете ли защо? Две неща. Първо, накарах момичето ми да се усмихне - знаете как. Второ, видях, че Оле Гунар Солскяер е новият постоянен мениджър на Манчестър Юнайтед. Това е невероятно и е голяма новина. Мисля, че напълно го заслужава и че изцяло си го изработи. Желая му късмет. Надявам се, че ще изведе Манчестър Юнайтед там, където му е мястото - на върха, хора, на върха! Чудесна новина е, защото Юнайтед дава шанс на бивш играч на тима. За да покаже на какво е способен като мениджър. Невероятно е, така че успех и доскоро хора”, заяви Бербатов във видеообръщение в Инстаграм.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

На 1 април, понеделник, от 11:00 часа, ще бъде ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния